Domotica installateur nodig?

E.W.K.C. maakt van uw woning een smart home

Wilt u een domotica systeem in huis?

Dat is een goed idee, want deze woonautomatisatie zorgt voor meer comfort, meer veiligheid en een lager energieverbruik. Bovendien bespaart u heel wat tijd, dankzij slimme automatisatietechnieken.

E.W.K.C. is een erkend domotica installateur. Uw project is dus in goede handen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een gratis offerte.

Domotica voordelen

4 voordelen om u te overtuigen:

Meer comfort

In een smart home worden honderden taken geautomatiseerd. Dat bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een hoger wooncomfort.

Lager energieverbruik

Dankzij ons domotica systeem gaan alle lichten uit als een kamer leeg is, wordt gratis zonnewarmte optimaal gebruikt en bespaart u op uw energiekosten.

Meer veiligheid

De woning beschermt zichzelf en haar bewoners met behulp van rookmelders, watersensoren, raamcontacten, bewegingsmelders, alarmmeldingen en meer.

Aanpasbaarheid

Nog een voordeel van domotica? De woning is steeds aanpasbaar aan uw wisselende behoeften. Ze groeit met u mee - van jong koppel tot kranige senioren.

Loxone domotica

E.W.K.C is gecertificeerd Loxone Installateur.

De visie van dit bedrijf leek bijna volledig op die van mij. Want domotica draait niet om het bundelen van functies op schakelaars. Nee, het draait om automatisatie. Licht, verwarming, ventilatie, beveiliging, toegangscontrole,… allemaal geïntegreerd in één centraal systeem. 

Loxone Silver Partner

E.W.K.C. is een officiële Loxone Silver Partner. Dit wil zeggen dat wij een opleiding volgden bij de producent en aan alle partnervoorwaarden voldoen op het vlak van productkennis en service. Als klant geniet u van allerlei voordelen. U krijgt namelijk advies van een expert. Bovendien gebeurt de installatie volgens de regels van de kunst. Uw project is dus in goede handen. 

Domotica voor nieuwbouw en renovatie

Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie; wij maken van uw woning een smart home. Voor de upgrade van bestaande gebouwen is er zelfs een draadloze oplossing. 

Totaalservice

E.W.K.C. levert steeds een totaalservice. Dat wil zeggen dat we alle werken voor onze rekening nemen; opmaak van het eendraadschema, boor- en slijpwerken, aanleggen bekabeling, aansluiting componenten, afwerking verdeelkast, configuratie domotica software, enz.

Zelfbouw domotica

E.W.K.C. biedt ook zelfbouwpakketten aan. Onder begeleiding van een ervaren domotica installateur voert u zelf een heleboel werken uit. Zo bespaart u flink wat geld.  

Waarom kiezen voor E.W.K.C?

Er zijn verschillende domotica installateurs in de provincie Antwerpen. Waarom zou u dan voor E.W.K.C. kiezen? Dit zijn onze troeven:

Overtuigd? Maak dan snel een afspraak om uw project te bespreken:

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en ontvang een offerte.

Gebruik het contactformulier om uw project te bespreken. Dat kan gratis, zonder verdere verplichtingen. Karl Cambré is ook bereikbaar via telefoon en email: