Elektricien gezocht?

E.W.K.C. is gespecialiseerd in elektriciteitswerken

Op zoek naar een bekwame en betrouwbare elektricien?

E.W.K.C helpt u graag bij de installatie en/of renovatie van de elektrische installatie in uw project. Van kleine tot grotere projecten, voor doe-het-zelvers of laat-het-doeners. We staan steeds met raad en daad voor u klaar. We doen ons uiterste best om uw project om een efficiënte en betaalbare manier tot een goed einde te brengen.

Onze diensten

Wij helpen u met:

Ontwerp

Ontwerp van het elektrisch plan: positionering schakelaars, lichtpunten, stopcontacten, enz.

Slijpwerken

Uitslijpen van sleuven voor de elektrische bekabeling.

Bekabeling

Bekabeling van alle componenten (stopcontacten, verlichting, sensoren, enz.)

Verdeelkast

Aansluiten van alle kabels op de automaten en stuurblokken.

Eindafwerking

Plaatsing van schakelmateriaal, ophangen van verlichting, enz.

Keuring

Voorbereiding voor en opvolging van de elektrische keuring.

Nieuwbouw en renovaties

Wilt u elektriciteit laten plaatsen in een nieuwbouw? Of wilt u een elektricien inhuren voor een depannage of een renovatie? E.W.K.C. staat voor u klaar. Wij hebben ervaring met verschillende projecten, zowel bij particulieren als bedrijven. Contacteer ons om uw plannen te bespreken.

Domotica

Een klassieke elektrische installatie is perfect mogelijk. Maar we kunnen ook domotica installeren. Via het smart home platform van Loxone zorgen we voor meer comfort, meer veiligheid en een lager energieverbruik.

Zelfbouw

E.W.K.C. biedt ook zelfbouwpakketten aan. Onder begeleiding van een ervaren elektricien voert u zelf alle elektriciteitswerken uit. Zo bespaart u heel wat geld. De complexe (en gevaarlijke) zaken nemen wij voor onze rekening. 

Grote en kleine elektriciteitswerken

Aarzel niet om E.W.K.C. in te schakelen voor kleine elektriciteitswerken. Denk bijvoorbeeld aan de elektrische installatie in een garage, het plaatsen van tuinverlichting, de installatie van een laadpaal voor uw elektrische auto, enz. 

Waarom kiezen voor E.W.K.C?

Er zijn ongetwijfeld verschillende elektriciens in uw buurt. Waarom zou u dan voor E.W.K.C. kiezen? Wel, u geniet van allerlei voordelen:

Overtuigd? Maak dan snel een afspraak om uw project te bespreken:

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en ontvang een offerte.

Gebruik het contactformulier om uw project te bespreken. Dat kan gratis, zonder verdere verplichtingen. Elektriciteitswerken Karl Cambré is ook bereikbaar via telefoon en email: