LOXONE SMART HOME
In een Loxone Smart Home worden de meeste taken rondom veiligheid, comfort en energie-efficiëntie volledig geautomatiseerd. Een Loxone Smart Home bespaart u jaarlijks gemiddeld 50000 handelingen en zo krijgt u het enige terug dat onvervangbaar is: tijd!

Een Real Smart Home bestaat een verschillende onderdelen. Bouwstenen, zeg maar. Een aantal van deze bouwstenen zijn essentieel om te kunnen spreken van een Smart Home.

Bouwsteen: Automatisatie

De detectie van aanwezigheid in een ruimte is 1 van de belangrijkste dingen in een Smart Home. 
De aanwezigheid van mensen heeft een grote invloed op het gedrag van de ruimte, bijvoorbeeld op het gebied van verlichting, beveiliging en verwarming. Daarom raden wij aan om in elke kamer ten minste één aanwezigheidsmelder te plaatsen.

Bouwsteen: Bediening

In het Smart Home werkt alles automatisch. Als u toch wilt ingrijpen, raden wij een drukknop aan in elke ruimte. Hierdoor kunt u de verlichting, de zonwering en de muziek op elk gewenst moment handmatig regelen.

  • Dankzij de Loxone Drukknopstandaard wordt gezorgd voor een eenvoudige bediening doorheen het huis.
  • Overal hetzelfde,in elke kamer. Zo moet u niet meer nadenken over de functie van elke knop.

In de Loxone Touch Knoppen zitten ook nog een temperatuur- en vochtigheidssensor ingebouwd. Deze sensoren worden in andere bouwstenen ook gebruikt. Multifunctioneel dus.

Bouwsteen: Lichtsturing

Licht – zo veelzijdig als het leven zelf
Verlichting heeft een grote invloed op ons welzijn.
Thuis, maar ook op het werk of tijdens een etentje op restaurant … Tegelijkertijd wordt het thema licht door LED, indirecte verlichting en lichttechniek steeds complexer. Wij maken verlichting eindelijk eenvoudig en maken het mogelijk om talrijke armaturen te integreren in elk project.

Bouwsteen: Veiligheid

Waakt over iedereen en over zichzelf.
Een gebouw uitgerust met Loxone is alert voor ongewenst bezoek en slaat in geval van nood alarm. Het detecteert waterlekken, waarschuwt voor gevaren zoals vuur of rook en zorgt op die manier voor de optimale veiligheid in het Smart Home, op kantoor of in een commercieel project.

En het mooiste? U kunt hiervoor terugvallen op veel bestaande componenten.

Onderstaande bouwstenen kunnen optioneel toegevoegd worden.

Mits een slimme planning van de elektrische installatie kunnen deze bouwstenen ook op een later tijdstip snel en makkelijk toegevoegd worden.
Het budget kan op deze manier gespreid worden.

Bouwsteen: Klimaatregeling

Individuele ruimteregeling
voor het perfecte binnenklimaat

Het binnenklimaat heeft een grote invloed op ons welzijn en onze prestaties. Het is daarom heel belangrijk in slimme woningen, kantoren en commerciële projecten. Of het nu gaat om een aangename 18°C thuis in de slaapkamer of 20°C op kantoor om de concentratie te bevorderen. Dankzij de individuele ruimteregeling kunt u overal genieten van de perfecte temperatuur voor een goed gevoel. En dat zonder enige actie van uw kant …

Bouwsteen: Zonwering

Zonwering in het Smart Home

Laat u ’s ochtends zachtjes wekken door de eerste zonnestralen van de nieuwe dag, gebruik de zonne-energie om uw woning kosteloos en energiezuinig te verwarmen, sluit alle zonweringselementen in de hele woning met slechts één klik comfortabel vanuit het bed en nog veel meer. De sturing van de zonwering in een Loxone Smart Home is even eenvoudig als veelzijdig.

Bouwsteen: Multiroom Audio

Multiroom audio – volledig geïntegreerd

Dankzij de Loxone Audioserver kan in elke ruimte afzonderlijke muziek gespeeld worden of er kan overal gelijktijdig dezelfde muziek weerklinken. Meer nog: dankzij de Loxone Audioserver wordt uw multiroom audiosysteem volledig geïntegreerd in uw slim gebouw.

Intelligente deurbel

Als er iemand aanbelt, klinkt in elke ruimte uw individuele geluid. Als uw kleintjes al in dromenland zijn, dan weerklinkt er geen geluid, maar zal de verlichting flikkeren om u te informeren over bezoek.

Luide alarmtoon

Met de Loxone Audioserver realiseert u een akoestische alarmfunctie die u tijdig informeert over het dreigende gevaar. Wanneer het alarm afgaat, speelt de Audioserver een alarmtoon op vol volume en dit in alle zones.

Text-to-Speech

Intelligente spraakmelding stelt u in staat om zelf teksten te definiëren die uw luidsprekers zullen reproduceren wanneer bepaalde gebeurtenissen zich voordoen.

Individuele meldingen

Neem individuele aankondigingen op via de app en laat de Audioserver ze afspelen in specifieke zones. Zelfs onderweg.

Zachte wekker

Uw Loxone Smart Home maakt u wakker zoals u dat wilt. In uw slaapkamer
wordt vanaf nu uw lievelingsnummer door de luidsprekers gespeeld.

Intelligent geautomatiseerd

Wanneer u een ruimte binnenkomt, wordt uw muziek automatisch geactiveerd. Is er niemand meer in de ruimte, dan schakelt de muziek zich uit zichzelf uit.

Alle apparaten in handbereik

Dankzij de geïntegreerde media-besturingsoplossing kunnen veel Home Entertainment-apparaten gecombineerd worden.

Bouwsteen: Toegang

Ontwerp uw toegangscontrole volledig volgens uw wensen: met de video-intercom, de NFC Sleutelhangerset als sleutelalternatief, stille lichtbellen en nog veel meer.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.