Zelf elektriciteit of domotica plaatsen

Zelfbouw met begeleiding

Zelf uw elektriciteit leggen is helemaal niet zo moeilijk. Zeker wanneer u kiest voor de zelfbouwpakketten van E.W.K.C. U wordt namelijk begeleid door een professionele elektricien die alles nauwgezet opvolgt. 

Wilt u zelf domotica installeren? Dat kan ook. E.W.K.C. levert smart home zelfbouwpakketten gebaseerd op de Loxone Miniserver.

Onze zelfbouwpakketten

Kies uit:

Klassieke installatie

Met dit zelfbouwpakket plaatst u een klassieke elektrische installatie waarbij kabels via een schakelaar vanuit de verdeelkast naar het lichtpunt lopen. Het is een budgetvriendelijke oplossing voor zelfbouwers.

Teleruptoren

Bij teleruptoren worden "alles-uit" knoppen voorzien op de gewenste plaatsen. De bekabeling is overzichtelijker dan een klassieke installatie omdat verlichtingskabels rechtstreeks naar de kast gaan.

Domoticasysteem

Hier ligt de focus op automatisatie. De centrale Miniserver gebruikt diverse sensoren om taken te automatiseren. Het zelfbouwpakket domotica zorgt voor meer comfort, meer veiligheid en minder energieverbruik.

Zelfbouw met begeleiding

Goed nieuws, want bij onze zelfbouwpakketten elektriciteit en domotica is steeds een professionele begeleiding inbegrepen:

Moeilijke werken?

Laat u de technisch complexe zaken liever over aan een specialist? Dat is geen enkel probleem. Onze zelfbouwpakketten worden steeds op maat gemaakt. Het is dus perfect mogelijk om bepaalde taken door E.W.K.C. te laten uitvoeren. 

Waarom kiezen voor E.W.K.C?

Er zijn veel leveranciers van zelfbouwpakketten. Waarom zou u voor E.W.K.C. kiezen? Wel, u geniet van allerlei voordelen:

Overtuigd? Maak dan snel een afspraak om uw project te bespreken:

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en ontvang een offerte.

Gebruik het contactformulier om uw project te bespreken. Dat kan gratis, zonder verdere verplichtingen. Karl Cambré is ook bereikbaar via telefoon en email: